Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a livrarilor comenzilor si serviciilor asociate site-ului crista-cpd.ro.


Site-ul crista-cpd.ro este operat de societatea CRISTA PROMPT DISTRIBUTION S.R.L, cu sediul in Baia Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 238, jud. Maramures, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/628/2019, CUI : 40674397. Prin completarea formularului de inregistrare sau plasare de comanda fara cont /cu check out rapid de pe crista-cpd.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii crista-cpd.ro in urmatoarele scopuri:


Stabilirea contactului cu clientii;

Prelucrarea comenzilor;

Participarea la concursuri, promotii;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea crista-cpd.ro si a tertilor cu care crista-cpd.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe crista-cpd.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar crista-cpd.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@crista-cpd.ro.


Politica de confidentalitate si de protectie a datelor

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de crista-cpd.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.


Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului crista-cpd.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, etc.


In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.